Norske UDs reiseråd

På grunn av terrortrusselen mot Norge har UD også utvidet sine råd som gjelder andre land.

Publisert
Sist oppdatert

Nytt etter de siste truslene er advarsler mot reiser til Afghanistan, Tanzania og Kenya. UD ber norske borgere vurdere nøye om det er nødvendig å reise eller oppholde seg i disse landene. For de afrikanske landene er årsaken at de i senere år har vist seg å være utsatt for terrorhandlinger og bombeanslag mot turiststeder.

Her er øvrige reiseråd fra norske myndigheter

Råd utstedt 25.2. - i forkant av krigen i Irak. Rådene står fortsatt ved lag:Irak: Norske borgere frarådes å reise til Irak, og de som befinner seg der oppfordres til å forlate landet. Kuwait: På grunn av den usikre situasjonen i området fraråder UD inntil videre norske borgere å reise til Kuwait, dersom det ikke er strengt nødvendig. Norske borgere i landet bes utvise ekstra årvåkenhet og gjennomføre nødvendige sikkerhetstiltak. Jordan: Norske borgere bes nøye vurdere nødvendigheten av å reise til eller oppholde seg i Jordan, på grunn av de usikre forholdene i området.Saudi-Arabia: Norske borgere bes nøye vurdere nødvendigheten av å reise til eller oppholde seg i Saudi-Arabia, på grunn av de usikre forholdene i området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer