Bonuspoeng for flyreiser

Norwegian åpner for normal bonuspoeng-bruk

Flyselskapet fornyer også automatisk bonuspoeng som utløper i år helt fram til 31. desember 2022.

FRØS I FEBRUAR: Det var i forbindelse med den avsluttede omstruktureringen i februar at flyselskapet frøs alle kundenes bonuskontoer. Foto: NTB
FRØS I FEBRUAR: Det var i forbindelse med den avsluttede omstruktureringen i februar at flyselskapet frøs alle kundenes bonuskontoer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 1. november fjerner Norwegian de midlertidige begrensningene for bruk av bonuspoeng.

- Vi har hele tiden sagt at vi skal føre fordelsprogrammet tilbake til normalen når markedet har tatt seg opp etter pandemien, sier konsernsjef Geir Karlsen.

Frøs bonuspoeng i februar

Dette betyr at fra og med mandag 1. november kan Norwegian Reward-medlemmer med opptjente poengsaldoer atter en gang fullt ut benytte disse bonuspoengene ved kjøp av flyreiser, skriver Flysmart24.no.

Det var i forbindelse med den avsluttede omstruktureringen i februar at flyselskapet frøs alle bonuskontoer. I lange perioder fikk ikke kundene tilgang til sine oppsparte bonuspoeng i det hele tatt, men dette ble lempet på i mai.

HEMMELIG KNAPP: De to armlenene til midtsetet er lett å løfte opp, men visste du at det også er mulig å åpne det som går ut mot midtgangen? Video: Bim Zachrisson Totland Vis mer

Forlenger gyldighet

Etter press fra Forbrukerrådet har Norwegian valgt å automatisk fornye bonuspoeng som utløper i år og helt fram til 31. desember 2022.

Det betyr at Norwegian-kunder automatisk får forlenget gyldigheten på alle sine CashPoints som utløper i 2021 frem til utgangen av 2022.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer