Norwegian flyr til Gatwick

Bytter flyplass i London, og øker til tre daglige avganger.

Norwegian vil at flere forretningsreisende skal velge selskapet. Foto: HANS OLAV NYBORG
Norwegian vil at flere forretningsreisende skal velge selskapet. Foto: HANS OLAV NYBORG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 29. mars bytter Norwegian ut Stansted flyplass med Gatwick flyplass på sine flyvninger til London. Samtidig øker de også antall avganger fra Oslo.

Mens Stansted ligger et stykke nord for London, befinner Gatwick seg sør for den britiske hovedstaden. Reiseveien inn til sentrum er litt kortere fra Gatwwick. Flytoget bruker cirka 30 minutter på å komme seg inn til Victoria station.

Norwegian bytter først og fremst flyplass for å lokke til seg flere forretningsreisende.

- Vi har hatt en økning i etterspørsel på ruten til Oslo-London og ønsker derfor å tilby en høyere frekvens. Den økte frekvensen vil bedre fleksibiliteten for de reisende og dermed føre til et bedre produkt. Samtidig ser vi også at dette blir et vesentlig forbedret produkt for forretningsreisende, og har ambisjoner om å doble andelen forretningskunder på ruten, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegians londonbilletter koster fra 319 kroner én vei, inkludert skatter og avgifter, men ikke bagasje.

SAS hadde tidligere direkteruter fra Oslo til Gatwick, men nå flyr selskapet til Heathrow eller City i stedet. SAS har imidlertid fortsatt en direkterute fra Bergen til Gatwick.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer