Norwegian: New kid in town

Flere lavprisavganger til Budapest! Fra 389,-* en vei. Ved bestilling på internett. (*Bestemte regler gjelder.) Og vi vet jo alle hva det pleier å bety. Skjulte pristillegg. Det er iallefall verdt en test.

Publisert
Sist oppdatert

I følge rutetabellen går flyene mellom Oslo og Budapest mandag, onsdag og fredag. Her er prisene vi fant:

Forsøk 1: 1435 kroner. Forsøk 2: 1298 kroner. Forsøk 3: 1683 kroner. Forsøk 14: 2503 kroner.

398 pluss 398 blir ... 796. Nå skal det imildertid sies at prisene over inkluderer 303 kroner i skatt og flyplassavgifter. Men den billigste reisen jeg fant blir alikevel 199 kroner dyrere enn avertert. Prøver igjen.

Forsøk 15: 998 kroner - inkludert avgifter. Da må du riktignok feire nasjonaldagen langs Danubes bredder - men dette er kanskje et fristende alternativ for noen?

Vinterens kampanjetilbud der Norwegian selger 148 billetter til 148 kroner hver dag var imidlertid veldig oversiktlig og fin. Hver dag legges nye billetter ut for salg, og det indikeres i annonsen om det er ledige billetter på de forskjellige flyavgangene.

Is i magen

Det er kanskje et lite minus at alle billetter som legges ut for salg er en vei, og på samme dag. Dermed blir det vanskelig å forutsi prisen på en tur-retur reise. Men for gamblere med is i magen og tro på egen griseflaks kan det være et bra alternativ. En billett til 148 kroner vil uansett bidra til å trekke ned prisen på en tur-retur billett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer