Norwegian satser i Bergen

Åpner seks nye ruter fra hansabyen på Vestlandet.

Norwegian satser storstilt på det skandinaviske markedet. Foto: HANS OLAV NYBORG
Norwegian satser storstilt på det skandinaviske markedet. Foto: HANS OLAV NYBORG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norwegian satser for fullt på å bli Skandinavias ledende lavprisselskap. I løpet av det siste året har Kjos' selskap åpnet en rekke ruter både fra Stockholm og København.

Norwegian har totalt 41 ruter fra våre to nabohovedsteder, og sjansen er stor for at det vil bli flere fremover.

Men nå er det Bergen som står i fokus. Norwegian annonserte i dag at selskapet åpner seks nye ruter fra vestlandsbyen.

De seks nye utenlandsruter starter opp fra mars neste år. De nye reisemålene er København, Stockholm, Barcelona, Roma, Kreta-Chania og Antalya i Tyrkia. Samtidig blir det flere avganger til London, Dubrovnik og Split i Kroatia.

De nye rutene gir ikke bare vestlendingene flere reisemuligheter, de vil også trekke flere turister til Vestlandet og fjordene.

- Vi ønsker å være med på å utvikle Vestlandet som et fantastisk reisemål for utenlandske turister. Samtidig vet vi at det har vært en krevende tid også for turismen i regionen som følge av finanskrisen. Med vår sterke satsing kan vi fly inn over 80.000 passasjerer til Vestlandsregionen i løpet av ett år. Når vi ser dette i lys av vestlendingenes sterke ønske om et økt rutetilbud til blant annet London, Stockholm og København så mener vi alt ligger til rette for å stasjonere et nytt basefly i Bergen, sa Norwegian-sjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer