Norwegian Flex

Norwegian stanser salget av Flex-billetter

- Dette er på ingen måte ønskelig.

NORWEGIAN: Flyselskapet Norwegian har begrenset salget av Flex-billetter på grunn av SAS-streiken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
NORWEGIAN: Flyselskapet Norwegian har begrenset salget av Flex-billetter på grunn av SAS-streiken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

Etter at SAS-streiken ble et faktum har flere merket at muligheten for å bestille Flex-billetter hos Norwegian er fjernet.

- Vi har forståelse for at dette er en usikker situasjon for mange som gleder seg til sommerferie i utlandet og at man derfor ønsker å sikre seg. Dette er på ingen måte ønskelig, men vi har sett oss nødt til å begrense salget av Flex-billetter, forteller kommunikasjonsrådgiver Silje Glorvigen i Norwegian.

Til Altaposten sier Glorvigen at de fjerner deres mest fleksible billetter i en periode.

Flex-billettene gjør det mulig å endre dato, tid, reisemål og navn på samme billettype fram til 30 minutter før flyets opprinnelige avgang.

På grunn av usikkerheten som følger med SAS-streiken velger flere reisende å sikre seg nye billetter med andre flyselskaper i tilfelle deres opprinnelige fly ikke skal gå.

- Vi ønsker selvsagt alle kunder hjertelig velkommen til å fly med oss, men vi har ikke et stort overskudd av billetter i sommer. For oss er det viktig å sikre nok billetter til egne kunder og sørge for at alle som ønsker å fly med oss skal få reise. Vi kan ikke risikere at altfor mange holder av seter som de ender opp med å ikke bruke, som igjen fører til at andre ikke får reist, forklarer Glorvigen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer