Norwegian

Norwegian tar grep

- Vi setter opp et nytt fly for å hente de passasjerene som har blitt igjen.

STREIK: Samtlige avganger fra Hamburg internasjonale lufthavn er kansellert torsdag og fredag. Norwegian setter derfor opp en ny avgang lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
STREIK: Samtlige avganger fra Hamburg internasjonale lufthavn er kansellert torsdag og fredag. Norwegian setter derfor opp en ny avgang lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtlige avganger fra Hamburg internasjonale lufthavn er kansellert torsdag og fredag. Årsaken er streik i det mektige tyske fagforbundet ver.di, som organiserer brorparten av flyplassens sikkerhetspersonale, melder flyplassen i en pressemelding.

Henholdsvis blir 152 avganger torsdag og 156 fredag rammet, og nesten 80 000 reisende berøres. Passasjerer oppfordres til å henvende seg til sine respektive flyselskap i forbindelse med kanselleringene.

Streiken vil også påvirke Norwegian-passasjerene som skal reise fra Hamburg til Oslo.

-Våre fly til Hamburg går som normalt, men vi får ikke tatt med noen passasjerer hjem igjen under streiken. Vi setter derfor opp et nytt fly for å hente de passasjerene som eventuelt har blitt igjen, forteller Eline Hyggen Skari, senior kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.

Hun legger til at passasjerene har fått mulighet til å fritt booke seg over til andre avganger.

- De får muligheten til å bruke den nye avgangen eller en eksisterende avgang. Vi skal få alle passasjerer hjem.

Streiken berører også flyplassene Köln/Bonn og Düsseldorf i mindre omfang enn i Hamburg, ifølge Jydske Vestkysten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer