Norwegian til London

Norwegian utvider utenlands. Fra 4. juni vil det norske lavprisselskapet fly Oslo-London, fra 296 kroner én vei.

Foto: Norwegian
Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april startet Norwegian sine første utenlandsruter, til Spania og Portugal. Nå er det London som står for tur.

Billigselskapet vil fly til Storbritannia fem dager i uken: mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. Alle flyvningene går om kvelden.

Flyprisene til den britiske hovedstaden starter på 296 kroner én vei. Som med alle Norwegians billetter er det ingen begrensninger hva gjelder reisedager og krav til dager man må være borte, men de billigste billettene kan kun bestilles på Internett. Billettsalget starter 6. mai.

Med disse prisene kan det norske selskapet ikke konkurrene med superlavprisselskapet Ryanair, som til tider tilbyr flybilletter til London fra under 100 kroner. Spørsmålet blir selvsagt hvor enkelt det er å få de billigste billettene hos de forskjellige selskapene. Fordelen for mange ved å benytte Norwegian er selvsagt at de flyr fra Oslo Gardermoen i stedet for fra Sandefjord Torp, som er tilfellet med Ryanair. Med begge lavprisselskapene havner du imidlertid på Stansted utenfor London.


Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

  • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
  • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
  • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
  • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
  • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer