Norwegian og endring av billetter

Norwegian tilbyr gebyrfri endring

I juni tilbyr Norwegian gebyrfri endring for innenriksreiser.

ENDRING: Norwegian åpner for gebyrfri endring av alle billettyper, skriver de i en pressemelding. Foto: Nicolas Economou / NurPhoto / Shutterstock / NTB
ENDRING: Norwegian åpner for gebyrfri endring av alle billettyper, skriver de i en pressemelding. Foto: Nicolas Economou / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå åpner Norwegian opp for gebyrfri endring av alle billettyper i en periode framover, også for innenriksreiser. Dette skriver de i en mail til Dinside.

Pandemien har gjort det uforutsigbart å reise, og mange av selskapets kunder er opptatt av muligheten til å endre eller kansellere en reise, påpeker flyselskapet.

- Når mange også i år vil ta sommerferien i Norge, og smittesituasjonen er i endring i ulike deler av landet, ønsket vi å gi denne muligheten også på innenriksreiser, forteller kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Eline Hyggen Skari til Dinside.

Har gjort det tidligere

Tidligere har Norwegian åpnet for økt fleksibilitet på internasjonale flyginger, for en periode. Nå får innenriksflyginger det samme tilbudet.

- Dette er et tiltak vi tror kundene setter pris på, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Dette innebærer det

Her er de utvidede betingelsene for gebyrfri ombooking på både innenriks- og utenriksflyginger:

  • Tilbudet gjelder LowFare og LowFare+ billetter. Flex-billetter har dette som standard vilkår allerede.
  • Betingelsene kan bli endret, og betingelsene på kjøpstidspunktet vil da være gjeldende.
  • Ombooking kan kun foretas til en ny dato hvor det finnes ledige billetter av samme billettype.
  • Gebyrfri ombooking gjelder kun én gang og må gjennomføres innen 16 dager før avreise på internasjonale flyginger og innen 7 dager på innenriksflyginger.
  • Vanlige betingelser gjelder for ombookinger som blir gjennomført mindre enn 16 dager før avreise på internasjonale flyginger og mindre enn 7 dager på innenriksflyginger.
  • Hele reisen i den nye bestillingen (inkludert returreise) må være gjennomført innen 30. oktober 2021.
  • Eventuell prisdifferanse mellom opprinnelig billett og ny billett må betales. Dersom ny billett er billigere enn opprinnelig billett, vil prisdifferansen ikke bli refundert.
  • Tilbudet om gebyrfri ombooking for innenriksreiser gjelder for reiser som bestilles mellom 7. juni og 30. juni 2021, og gjelder for innenriksflyginger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
Background map overlay
Legg til ditt favorittsted Kartside

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer