Norwegian vil satse på langdistanse

Bjørn Kjos ser for seg 20 ruter til USA, Thailand, India og Kina om fem år.

Foto: Norwegian
Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norwegian er ivrig på å ekspandere for tiden, og har som mål å bli et storaktør på det skandinaviske flymarkedet. Nå avslører sjefen Bjørn Kjos at selskapet satser på å åpne 20 langdistanseruter i løpet av de neste fem årene, skriver epn.dk.

- Det vil blant annet være naturlige destinasjoner i Kina, hvor særlig Beijing er interessant. Men en by som Shanghai kan også være interessant, akkurat som New Delhi i India er en av byene vi vurderer. Utover dette er det naturlig å se på Miami og den amerikanske vestkysten, sa Bjørn Kjos i et intervju med Berlingske Business.

Tidligere har det kommet frem at Norwegian ønsker å åpne ruter til New York og Bangkok, begge svært populære destinasjoner blant skandinaver. De ser også på andre langdistanseruter som SAS har i sitt program, men som konkurrenten ikke har fått til å bli lønnsomme på grunn av sine store utgifter.

- Våre interkontinentale ruter kommer ikke bare til å lage konkurranse på eksisterende direkteruter. Vi kommer til å åpne nye destinasjoner som i dag ikke finnes på det skandinaviske markedet, sa Bjørn Kjos til Berlingske Business.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer