Norwegian

Publisert
Sist oppdatert

Norwegian gjør det som få av de andre selskapene i testen har gjort; de har en egen lavpriskalender som enkelt viser laveste priser på de enkelte datoene. Slik kan du velge den avgangen som er billigst, og planlegge derfra. Du kan gå til bestillingen via lavpriskalenderen, eller velge dato i bestillingstjenesten på forsiden og evt. bla deg fram og tilbake gjennom ukene og månedene der. Oversiktlig og enkelt.

Informasjon om rutetider og priser på de forskjellige strekningene (fra-til priser). Lettilgjengelig kontaktinformasjon, og det er hjelp å få både på e-post og telefon.

Korte fakta:

Språk: NorskBillettbestilling fra startsiden: JaTrinn i billettbestillingen: 6Brukerstøtte: Ja, både e-post og telefon.Billettbestilling uten registrering: Tja; du registreres underveis.Nettadresse (ekstern lenk): norwegian.noTerningkast: 5

    Eksemplarisk lavpriskalender. Bestillingshjelp både på e-post og telefon. Informasjon om rutetider og prisspenn på de forskjellige rutene.

>> Klikk her for å gå til neste vurdering>> Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer