Norwegian

Det norske billigflyselskapet har drevet i ett år, og utvider stadig med nye ruter og destinasjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Nettadresse: www.norwegian.noTilbyr: Tidtabeller, prisinformasjon og vilkår ved forskjellige billettkategorier, kortfattet informasjon om innenriksflyplassene som selskapet flyr på, informasjon om flyene, kontaktinformasjon, reisevilkår og ofte stilte spørsmål. Norske sider, men du kan også få de mest vitale opplysningene på engelsk.

Nettbestilling: Bruker Amadeus' bestillingssystem. Du må registrere deg for å få bestilt billett. Etter å ha funnet den billetten til den prisen du ønsker, blir du bedt om brukernavn, og du må registrere deg før du får bestilt billetten. Dette er tungvint!

I andre skjermbilde kan du velge hvilke avganger du ønsker plass på, men her er ingen merket med pris – kun med de lite talende termene "økonomipris, spesialpris" og lignende. Selve prisen får du ikke før i tredje skjermbilde, når totalprisen kommer opp. Ved å velge en annen inngangsvinkel til bestillingen, får du imidlertid prisen opp i andre skjermbilde – men det er ikke lett å skjønne hva man skal gjøre for å få opp den ene oversikten fremfor den andre.

Eksemplarisk plassering av kontaktinformasjon for problemer/spørsmål ved billettbestillingen – både telefonnummer og e-postadresse. Fra vi sendte forespørsel per e-post, til vi fikk svar gikk det fire timer og 43 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer