Norwegian

Nykommeren og prispresseren Norwegian har enkle og oversiktlige sider. Det enkle er ofte det beste?

Publisert
Sist oppdatert
Norwegian
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Norwegian

Tilbyr: Lettfattelig informasjon om priser og billettyper. Fin oversikt med nyttig flyplassinformasjon; som avstand til sentrum, transportmuligheter til sentrum med priser, og lenke til turistinformasjonssider. Her er informasjon om regler og betingelser, info om selskapets fly, og endog skjema for refusjonskrav ved forsinkelser for nedlasting. Tidtabeller, som også kan lastes ned i utskriftsvennlig format.

Nettbestilling: Du kan søke etter priser og avganger i bestillingsverktøyet, men dersom du ønsker å bestille reisen, må du først opprette en brukerprofil. Bestillingstjenesten er på norsk, og dersom du får problemer underveis, er e-post adresse og telefonnummer til kundetjenesten lett synlig i bestillingsvinduet. Det er mulig å bla seg frem og tilbake mellom dager og avganger dersom du søker etter avgang, men ikke dersom du søker etter pris; da får du ferdig oppsatte kombinasjoner – som er et litt tungrodd system. Ulne feilmeldinger som ”Det finnes ingen tilgjengelige flights for de spesifiserte søkekriterier. Vennligst foreta et annet valg”, når det er fullt på ønsket hjemreisedag, fremkaller også noe hodebry.

Lenken fra hovedsiden til bestillingstjenesten er dessuten noe unnselig, og kan være vanskelig å få øye på.

Funksjonalitet: Eksemplarisk lett å finne kontaktinformasjon; dette er det første som møter deg, i en egen ramme når du går inn på Norwegians nettsider. For øvrig også svært lett å finne fram på sidene, men så er informasjonsmengden også begrenset til det strengt nødvendigste.

Terningkast: 3
Her finner du det mest nødvendige av informasjon. Vi skulle gjerne hatt en enklere billettbestillingstjeneste; lite presise feilmeldinger og ferdigoppsatte kombinasjoner på utreise/retur ved søk sortert etter pris, gjør det litt tungrodd. Du må registrere deg før du kan bestille reisen.

Nettadresse: Norwegian

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer