Norwegian

Nykommeren og prispresseren Norwegian har enkle og oversiktlige sider. Det enkle er ofte det beste?

Publisert
Sist oppdatert

Tilbyr: Lettfattelig informasjon om priser og billettyper. Fin oversikt med nyttig flyplassinformasjon; som avstand til sentrum, transportmuligheter til sentrum med priser, og lenke til turistinformasjonssider. Her er informasjon om regler og betingelser, info om selskapets fly, og endog skjema for refusjonskrav ved forsinkelser for nedlasting. Tidtabeller, som også kan lastes ned i utskriftsvennlig format.

Nettbestilling: Du kan søke etter priser og avganger i bestillingsverktøyet, men dersom du ønsker å bestille reisen, må du først opprette en brukerprofil. Bestillingstjenesten er på norsk, og dersom du får problemer underveis, er e-post adresse og telefonnummer til kundetjenesten lett synlig i bestillingsvinduet. Det er mulig å bla seg frem og tilbake mellom dager og avganger dersom du søker etter avgang, men ikke dersom du søker etter pris; da får du ferdig oppsatte kombinasjoner – som er et litt tungrodd system. Ulne feilmeldinger som ”Det finnes ingen tilgjengelige flights for de spesifiserte søkekriterier. Vennligst foreta et annet valg”, når det er fullt på ønsket hjemreisedag, fremkaller også noe hodebry.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer