Notting Hill

The Travel Bookshop fra filmen Notting Hill har blitt svært så populær etter filmsuksessen. Her finner du bøker fra alle verdens land. Tekst: Ole Andreas Auflem, foto: Trine Mikkelsen

Publisert
Sist oppdatert

Dersom du har sett den romantiske komedien Notting Hill husker du kanskje bokhandleren hvor rollefiguren til Hugh Grant arbeidet. Naturligvis eksisterer denne bokhandleren fortsatt i Notting Hill. I filmen med samme navn var et av høydepunktene en kunde som flere ganger spurte etter bøker om "Winnie the Pooh", men som navnet antyder er denne bokhandleren hovedsakelig en reisebokhandler. Dersom du er i området, hvorfor ikke ta turen innom The Travel Bookshop, som etter filmsuksessen også har blitt svært populær.

Litteratur fra hele verden

Bokhandleren ble etablert i 1979 og har hele tiden hatt som målsetning å kunne tilby reiseinteresserte kunder bøker fra alle verdens land. I motsetning til å lagre et stort volum av de seneste guidebøkene tilbyr The Travel Bookshop et omfattende utvalg av litteratur, historie og biografier sortert etter land.

Utvalget inkluderer også bilder, kart og atlas. På hjemmesiden til The Travel Bookshop kan du søke gjennom de mest populære kategoriene, titlene og lese om kommende signeringer og nyheter. Her kan du kan også bestille et stort utvalg av bøkene online.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer