NSB solgte tre ganger mer enn forventet

Mobilbillettene ble flittig brukt under testperioden.

LETT Å BRUKE MOBILBILLETT: Det tyder på at togpassasjerer ikke synes det er vanskelig å kjøpe billetter fra mobilen.  Foto: NSB
LETT Å BRUKE MOBILBILLETT: Det tyder på at togpassasjerer ikke synes det er vanskelig å kjøpe billetter fra mobilen. Foto: NSB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er det en måned siden passasjerer kunne kjøpe togbillett via NSBs billettapp. Nå avslører NSB i internavisen sin, Vingehjulet, at de solgt tre ganger mer enn forventet for sine mobilbilletter under testperioden, ifølge Reiselivsavisen.no

Siden november i fjor har NSB gjennomført en prøveperiode av systemet på NSB Gjøvikbanen.

– Over all forventning

NSBs mobilhandelssjef, Thang Manh Tran, sier til Reiselivsavisen at han ikke ønsker å utlevere mobilsalgstallene. I stedet henviser han til selskapets årsrapport for 2012, som er ventet høsten 2013.

Til NSBs internblad, er han derimot ikke taus. Der kommer det frem at NSB hadde ambisjoner om å selge totalt 500 mobilbilletter under testperioden på Gjøvikbanen.

– Testen gikk over all forventning, og det var midt i januar gjennomført 1.500 salg via mobilen, sier mobilhandelssjefen til internbladet.

Han ser på prøveperioden som en suksess og sier at salget var tre ganger bedre enn målsetningen. Salget skal også ha skjedd uten noen særlig bruk av markedsføring.

Siden 2. februar i år har alle av NSBs togpassasjerer kunnet kjøpe togbillett med mobiltelefonen sin

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer