NSB vurderer å droppe komfortkupeen på Østlandet

NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter på regiontogene på Østlandet. Selskapet sier de finleser tilbakemeldinger fra reisende.

VURDERER Å DROPPE KOMFORT: NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
VURDERER Å DROPPE KOMFORT: NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har stormet mye rundt NSB den siste uka, etter at det nye navnet VY ble kjent. Snart er det også klart for sommerruter, med mye planlagte arbeider og dermed buss for tog på mange strekninger. Her kan du se hvilke strekninger som får buss for tog i sommer.

Nå varsler NSB at de vurderer å endre ordningen med Komfort-avdelingen som finnes på noen strekninger.

Vurderes på de korte regionstrekningene

Mens passasjerer står trangt i stappfulle deler av toget, er det nesten alltid ledige seter inne på komfortavdelingen, skriver Aftenposten.

– Vi har en kraftig passasjervekst og ønsker selvsagt at flest mulig skal finne et ledig sete. Samtidig ser vi at rushtida nå varer lenger, og at vi også har mange reisende og fullere tog gjennom store deler av døgnet, sier kommunikasjonssjef Gina Scholz i NSB.

Scholtz opplyser til NTB at dette ikke vil berøre regiontogene over lengre strekninger – til Bergen, Bodø, Stavanger og Trondheim, men kun de korte regiontogstrekningene på Østlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer