Null disko gir prisavslag

Norsk familie får 1.500 kroner i erstatning får manglende hotelldiskotek.

Null disko gir prisavslag
Publisert
Sist oppdatert

Da den norske familien på bestilte sydentur ville de ha hotell med diskotek for den sytten år gamle datteren. I katalogen ble det oppgitt av Hotell Sonemar på Gran Canaria var utstyrt med et diskotek, og de valgte derfor dette hotellet. Vel fremme viser det seg at hotellets disko egentlig er en bar hvor det spilles musikk. Dette forringet ferien og førte til ekstrautgifter i form av turer til Playa del Inglés for å gå på diskotek. Nå krever familien kompensasjon.

Hva er egentlig et diskotek?

Saga Solreiser som arrangerte turen, vil ikke etterkomme den misfornøyde familiens krav om erstatning for ødelagt ferie. De sier at Hotell Sonemar har en bassengbar med åpningstider som et regulært diskotek, og at det er mulig å danse der. De sier også at det finnes utallige diskoteker i nærheten av hotellet og på Playa del Inglés.

Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser har behandlet saken. De viser til pakkereiselovens § 6 –1. Denne loven sier at en pakkereise er manglefull når den avviker fra det som er avtalt. Reklamasjonsnemnda peker på at det av Saga Solreisers katalog fremgår at Sonemar har diskotek.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer