Null utsikt

De fikk ikke leilighet nummer 635, men nummer 327. Det medførte et skyggefullt opphold med null utsikt.

Publisert
Sist oppdatert

For sitt langtidsopphold på Mallorca visste turistene akkurat hvilken leilighet de ville ha. Nummer 635 hadde alt de ønsket seg, og de fikk bekreftet at den skulle de få. Men like før avreise kommer meldingen om at de får en annen leilighet som skal ha samme standard, utsikt og komfort. Vel fremme på Mallorca synes ikke det å være tilfelle.

Skygge, feil og bråk

Leilighet nummer 327, som paret fikk tildelt ved ankomst, viste seg ikke å svare til forventningene. Foran balkongen skygget store trær for solen, og utsikten var stengt av en murvegg. Klagerne kontaktet reiseleder og ble lovet ny leilighet tre dager etter ankomst (11. november). Men det drøyde ytterligere fem dager før de fikk to andre å velge mellom. Disse kunne de først få to dager etter det igjen. Da var allerede mer enn en uke av langtidsferien gått med. Den nye leiligheten hadde problemer med varmtvannet og støy fra byggearbeider.

Gir 25 prosent rabatt

Star Tour forstår klagernes frustrasjon, men er ikke enig i klagernes fremstilling av saken. De mener klagerne ikke tok kontakt for å se andre leiligheter den 11. november. Problemene med varmtvannet fikk ikke selskapet melding om før 12. desember, og de forteller at en tekniker ikke fant feil ved varmtvannsanlegget. Selskapet gir klagerne et prisavslag på 25 prosent på grunn av at de ikke fikk ønsket leilighet, og på grunn av byggestøyen. Prisavslaget utgjør 1.635 kroner per person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer