Nummer 6-10: Flere eksklusive handlestrøk

Publisert
Sist oppdatert

6. Fifth Avenue

Saks Fifth Avenue er virkelig paradis for de handlegale. Her ligger stormagasinene Saks Fifht Avenue, Bloomingdales og Macy's flankert av Gucci, Tiffany, Bergdorf Goodman, Versace og Dior.

Les mer: Stilstudier i New York, Drømmetur for handlegaleEkstern lenke: NYC

7. The Ginza District, Tokyo

Ginza-kvartalet er Tokyos mest ekslusive handlestrøk og Japans svar på Fifth Avenue i New York. Selve eiendommene regnes for å være blant de dyreste i verden: For eksempel regnes tomten hvor Tiffany har sin bygning, å koste 165 millioner dollar.

Høydepunktet i området er kanskje Sony-bygningen hvor teknologiselskapets siste nyvinninger vises frem. Andre godbiter er varemagasinene Mitsukoshi og Woki, og det 14 etasjer store senteret Marion som huser sju kinoer og to varehus. Naturligvis finnes de store navnene som Chanel, Cartier, Hermes og Louis Vuitton her.

Les mer: Hellig og hipt i Tokyo, Kjærlighet på timebasisEkstern lenke: Tokyo Tourism info

8. Avinguda Diagonal, Barcelona

Armani, Donna Karan og Calvin Klein er bare noen av de designerne som har forretninger langs den brede gjennomfartsåren i Barcelona. Når du tar turen hit, bør du også sjekke ut de fantastiske tverravenyene Ramblas de Catalunya hvor Pedro del Hierro, La Perla og en rekke snobbete spesialforretninger ligger, og Passeig de Gràcia hvor Chanel, Burberry, Carolina Herrera og Yves Saint Laurent holder hus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.