Ny hotelluksus i London

Et nytt femstjerners hotell er nesten klart for åpning i London, og bør være interessant både for business- og shoppingreisende.

Publisert
Sist oppdatert

Det er i en bygning med spennende historie Kempinski-gruppen nå skal åpne et nytt luksushotell i London. Bygningen har tidligere vært brukt som forhørsrett, og i rettssalene her har kjente personer som Napoleon III, Oscar Wilde, John Lennon, Keith Richards og Mick Jagger alle vært innom.

 • Se bildene fra hotellet
 • Fengslende baropplevelser

  I hotellets bar er tre tidligere kvinneceller gjort om til private båser med autentisk vri på interiøret. Du sitter i køyesenger og får isbøtter som tidligere hørte til i Victorianske baderom ... Fargeskjemaet er i fengslende sort-hvitt. Flere fengslende minner finnes i lobbyen, der sprinkeldører skiller inngangspartiet fra baren.

  Fra hotellets takterrasse er det utsikt over Liberty's, og i en av rettssalene blir det restaurant med detaljer fra det gamle rettslokalet inntakt.

  Midt i shoppingen

  Hotellet ligger på Great Marlborough Street, like ved Liberty's og Carnaby Street, og nær Regent Street og Bond Street. Dette er navn som bør være kjent for de fleste som har vært på shoppingtur til London.

  Hotellfakta

  Hotellet skal åpne 1. november. Det har 116 rom, av dem 13 suiter. Suitene er bygget i rommene som tidligere ble brukt som omkledningsrom for dommerne. De øvrige rommene ligger i en ny del av bygningen, der det tidligere var politistasjon, varetektsfengsel og skytebane. Som spesielt åpningstilbud får du dobbeltrom her for drøye 1.800 kroner, noe som ikke er spesielt kostbart i London.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer