Ny konkurrent med reiseforsikring

Europeiske har den desidert største andelen i det norske markedet for reiseforsikringer. Nå kommer en ny konkurrent.

Publisert
Sist oppdatert

Europeiske er den store aktøren på det norske forsikringsmarkedet for reisende. Det finnes andre alternativ, blant annet gjennom kreditkort og normale forsikringsselskaper. Nå lanserer det nederlandske selskapet Goudze Verzekering N.V. Gouda i Norge, et selskap som spesialiserer seg på reiseforsikringer.

Skroll ned for mer.

Priskonkurranse?

Ny konkurrent med reiseforsikring


Selskapet ypper til priskonkurranse. I alle fall hevder markedssjef Torgeir Lie at Gouda legger prisene lavere enn andre aktører. Det nederlandske selskapet har drevet i forsikring siden 1924, og selger nå reiseforsikringer i drøyt 40 land. Forsikringstakere har støtte i døgnbemannet alarmsentral, og selskapet samarbeider i tillegg med sjømannsmisjonen rundt om i verden.

Selskapet samarbeider også med studentorganisasjonen for norske studenter i utlandet, ANSA, med tilbud om studentforsikring.

Mer om forsikring

 • Forsikringen hjelper ikke ved flykansellering og konkurs

 • Kostbar forsikringsfelle

 • Dette dekker forsikringen
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer