Ny luksusbuss til Göteborg

Bus4you gir deg enda en mulighet til å komme deg fra Oslo til Göteborg. Vi sammenligner tilbudene og prisene.

Foto: Bus4You
Foto: Bus4You Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bus4You åpner ute mellom Oslo og Göteborg mandag 2. februar.

Selskapet lover luksusfølelse på bussen. Det skal passasjerene få ved at det er langt bedre benplass enn i vanlige busser. Bus4Yous rundt 15 meter lange busser har bare 35 seter, mens det vanligvis settes inn 56 seter i busser av denne størrelsen.

Det gir bedre benplass, og med bare tre seter i bredden får passasjerene også mer armslag.

I tillegg vil passasjerene kunne koble opp laptopen til det trådløse internettet, og det finnes også strømuttak ved hvert sete.

Høres bra ut, men det er et stykke igjen til den kan konkurrere med sjampisbussen med liggeseter, som DinSide har testet.

Billig storbyferie

Göteborg er et bra alternativ hvis du vil dra på storbyferie uten å tømme kontoen. Per 30/1 januar 2009 er kursen 83,50 nok per 100 sek. Les tips til hva du kan gjøre og hvor du kan bo ved å klikke på lenkene under:Stil og smak i Göteborg

Shopping i Göteborg

Bus4You vil ha tre avganger daglig mandag til fredag, to på lørdager, og to på søndager. Prisen for en tur/returbillett er fra 158 kroner for alle under 30 år og over 59 år, og 198 kr for voksne mellom 30 og 59 år. Turen tar cirka 3 1/2 time.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer