Ny reiseguide for homser

Skreddersydd reiseguide til mer enn 2.000 svært homsevennlige hoteller, restauranter og barer over hele verden.

Det nye nettstedet webTraveler er en reiseguide for homser og lesber. Foto: webTraveler
Det nye nettstedet webTraveler er en reiseguide for homser og lesber. Foto: webTraveler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

webTraveller er et helt nytt nettsted som retter seg spesielt mot homofile og lesbiske som er ute etter informasjon om reiser i både inn- og utland – og ikke minst tilbudene som retter seg spesielt mot denne målgruppen på stedet de vil reise til.

- Dette tror vi at vi er alene om i hele verden, sier Anders Myhrvold, styreleder i webTraveller.

På webTraveller er det samlet 2.000 hoteller, restauranter og barer som henvender seg til et homofilt publikum. Nettstedet inneholder rundt 70 destinasjoner over hele verden, og har oppføringer og kartløsninger som viser hvor hvert av tilbudene ligger, samt linker til tilbudenes hjemmesider.

Bildespesial: Vill og våt homoparade i Oslo

I tillegg finnes et bredt spekter av reiseguider og etter hvert brukergenerert innhold i form av brukernes egne reiseskildinger, kommentarer og erfaringer med for eksempel ulike reisemål og restauranter/barer.

Nettstedet henvender seg til en gruppe med et stort potensial. I USA alene antas det at verdiskapningen fra homser og lesbers reisevirksomhet står for over 64,5 milliarder dollar. Homofile reiser nemlig mer enn andre, de bruker mer penger på forbruksvarer og har den høyeste inntekten som gruppe. I tillegg har de det høyeste forbruket innen design, merkevarer, restauranter, mote, kosthold, kosmetikk og andre livsstilsprodukter.

Gå hånd i hånd over hele verden. Illustrasjon: colourbox.com Foto: colourbox.com
Gå hånd i hånd over hele verden. Illustrasjon: colourbox.com Foto: colourbox.com Vis mer


Les også: Høy homofaktor = høy boligpris

Myhrvold tror at webTraveler blir et naturlig sted for homser og lesber å orientere seg om tilbud på når de skal ut og reise.

- Tilbudet til homser og lesber er enormt stort mange steder, og i for eksempel London finnes det mer enn 50 hoteller, restauranter og barer rettet mot homofile. På webTraveller vil man finne nærmest alt man kan ønske seg på ett sted, presentert på en enkel og effektiv måte, sier Myhrvold i en pressemelding.

Les også: Sprekt homsehotell i Barcelona

webTraveler har hatt størst fokus på homser i den første versjonen, men planlegger å snart lansere nye tilbud som gjør nettstedet enda mer interessant for lesber også.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer