SAS:

Ny rute til Bangkok

Men én ting må på plass først.

KLAR FOR LANGTUR: SAS vil starte ny flyrute til Bangkok. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB
KLAR FOR LANGTUR: SAS vil starte ny flyrute til Bangkok. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB Vis mer
Publisert

SAS vil åpne ny flytrute til Bangkok i Thailand. Med ruteutvidelsen kan reisende fly direkte til Bangkok tre ganger i uka med SAS, og reisen foregår med nattflyginger i begge retninger med Airbus A350-fly.

Første avgang er planlagt fra København 30. oktober. Ruteåpningen er med forbehold om myndighetsgodkjenning.

Det er fryktelig irriterende når skallet klamrer seg til eggehviten under skrelling. Men dette har vi nå fått svar på hvorfor skjer og hvordan man kan unngå. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Thailand og de skandinaviske landene har en lang historie med vennskap og samarbeid, og det er veldig gledelig å skulle gjenoppta en direkte rute etter ni år. Bangkok-ruten er en perfekt inngangsport til hele Thailand og et glimrende alternativ både for forretnings- og fritidsreisende, sier Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.

Populært

- Bangkok er et livlig møtested for internasjonale virksomheter, og landet har tronet øverst på mange kåringer av verdens mest populære turistdestinasjoner med sine vakre strender, frodige jungler og spennende Thai-kjøkken. Uansett grunnen til å reise, er vi glade for å nok en gang kunne tilby en direkte forbindelse mellom Skandinavia og Smilets land, sier konsernsjefen.

Dette er de viktige dagene

Flyavgangene fra København er mandager, onsdager og fredager. Returen til København er tirsdager, torsdager og lørdager.

Som del av vinterprogrammet 2023/2024 fortsetter SAS også med tre avganger i uka til Tokyo Haneda (HND) og Shanghai (PVG)

Har du et tips om SAS sine nye ruter?

Har du et tips om SAS sine nye ruter?

Hei, jeg heter Odd Roar Lange og er reisejournalist for DinSide og Dagbladet. Har du et tips om SAS sine nye flyruter? Eller har du en opplevelse, et spørsmål eller et smart forslag som andre bør få kjennskap til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer