Flyreiser:

Ny rute til New York

Nå kan du planlegge storbyferie fra Trondheim og Stavanger.

NY RUTE TIL N.Y.: Trønderne får ny rute til New York fra i sommer. Foto. Play Airline
NY RUTE TIL N.Y.: Trønderne får ny rute til New York fra i sommer. Foto. Play Airline Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det islandske lavprisselskapet Play Airline starter nye flyruter til USA fra Norge. Og flyselskapet tilbyr fra begynnelsen av juni en flyrute fra Trondheim og Stavanger til en «ny» flyplass i New York.

Mellomlander

Den nye ruta mellom Norge og USA er ingen direkterute. For selv om Play Airlines flyr Stavanger/Trondheim-New York så blir det med mellomlanding på Keflavík internasjonale flyplass utenfor Reykjavik på Island.

Fra før har man fra Trondheim to andre muligheter til å fly med én mellomlanding til New York. Det er med KLM/Delta via Amsterdam eller med SAS via Stockholm.

Og flyavgangene fra Trondheim er tirsdager kl. 12.25 med landing i Steward International Airport utenfor New York kl. 17.35 lokal tid. Flytiden er drøyt 11 timer inklusiv 2 timers stopp på Keflavik.

Returen går lørdager fra Stewart i New York kl. 18.45 og lander i Trondheim kl. 11.25.

Fra Stavanger er det de samme klokkeslettene men utreise torsdag og hjemreise søndag.

Her lander det

Stewart internasjonale lufthavn ligger i delstaten New York i USA. Lufthavnen ble opprinnelig bygget som militær flyplass i tilknytning til West Point som ligger i nærheten. Den sivile flytrafikken har økt de siste årene, men regnes fremdeles som en liten lufthavn

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer