Nye direkteruter til Europa

Norwegian flyr igjen - lilleputten satser videre med direkteruter til utenlandske destinasjoner. Seks nye ruter står på timeplanen for neste år.

Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian utvider rutenettet. Foto: Norwegian
Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian utvider rutenettet. Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke før har de lansert Grenoble som vinternyhet, før selskapet slår til med hele seks nye ruter til utenlandske reisemål. En rute vil gå direkte fra Bergen og fem fra Oslo, og destinasjonene ligger alle i sentrale europeiske ferieland.

Rutene

 • Bergen - Nice, Frankrike.
  En avgang per uke, fra 3. mars.
 • Oslo - Nice, Frankrike.
  To avganger per uke, fra 3. mars.
 • Oslo - Pisa, Italia.
  To avganger per uke, fra 2. april.
 • Oslo - Dubrovnik, Kroatia.
  En avgang per uke, fra 19. juni.
 • Oslo - Budapest, Ungarn.
  To avganger per uke, fra 2. april.
 • Oslo - Berlin, Tyskland.
  Daglige avganger, fra 1. april.
 • Dessuten utvider selskapet flygningene til Faro i Portugal fra en til to ukentlige avganger. Ruten starter opp 1. mars. Med dette driver Norwegian 12 lavprisruter innenlands og 11 utenlands.

  Billetter fra i dag

  Billettsalget på disse rutene starter i dag, 5. november, og de kan bestilles både på nett og telefon. Billigste variant kan imidlertid kun kjøpes på nett.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer