Nye spanske eiere skamroser Tusenfryd

Oslo (NTB-Geir Lillesund): Spanske eiere har overtatt fornøyelsesparken Tusenfryd utenfor Oslo, men det er for tidlig å si om det umiddelbart vil føre til endring i attraksjonstilbudet.

Publisert
Sist oppdatert

Viseadministrerende direktør Thomas Nygård sier til NTB at det er bare dager siden selskapet Parques Reunidos formelt overtok.

- Vi er nå inne i en samordningsprosess, der vi legger fram for eierne de planer som vi har for parken fremover, og blir samtidig orientert om Parques Reunidos' ideer for Tusenfryd, sier Nygård.

Det spanske selskapet er Europas nest største operatør av fornøyelsesparker, og drivet også Bø Sommarland i Telemark. Det opererer 61 fornøyelsesparker, dyreparker, vannparker, taubaner og familieunderholdningssentre rundt om i Europa og i USA. I Danmark har selskapet også Bonbon Land, som er en av Danmarks største fornøyelsesparker.

Skamroser

De nye eiere skamroser den norske fornøyelsesparken.

- Tusenfryd utmerker seg med sine stadige fornyelser, sitt høye kvalitetsnivå og lønnsomhet samt en helt ny generasjon attraksjoner. Berg- og dalbanene Thundercoaster og SpeedMonster er begge i verdensklasse, sier eierselskapets administrerende direktør Richard Golding.

Parques Reunidos har kjøpt mer enn 90 prosent av aksjene i Tusenfryd, og har betalt rundt 54 millioner euro - vel 435 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer