Nye spisesteder på OSL

Snart finner du «Le Grand Comptoir», «United Bakeries» og «Starbucks» på Gardermoen.

«Le Grand Comptoir» har tidligere blitt kåret som verdens beste bar og restaurant på flyplass. Nå kommer den til OSL i slutten av desember 2011.  Foto: SSP The Food Travel Experts
«Le Grand Comptoir» har tidligere blitt kåret som verdens beste bar og restaurant på flyplass. Nå kommer den til OSL i slutten av desember 2011. Foto: SSP The Food Travel Experts Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2011 åpner «Le Grand Comptoir» på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Spisestedet skal ligge i den sentrale delen av utenlandsområdet, vis-à-vis utgangen av taxfree-butikken ved oppgangen til loungene. «Le Grand Comptoir» beskrives som «en typisk fransk café hvor de reisende kan nyte en god kopp kaffe og ekte fransk bakverk».

«Le Grand Comptoir» er et franskt brasserie- og barkonsept som er utviklet av SSP The Food Travel Experts i Frankrike. Vi vil ha en rik vinmeny og servere franske retter slik vi kjenner det fra gatekafeene i Paris, sier Morten Solberg Nilsen, administrerende direktør i SSP The Food Travel Experts, til DinSide.

Han forteller at spisestedet har tidligere vunnet pris som verdens beste bar/restaurant på flyplass i enheten i Houston, Texas.

Se bilder av «Le Grand Comptoir» her:Les også: Er dette virkelig den samme burgeren?

Nylig vant SSP The Food Travel kontrakten om å forestå serveringen og kioskdriften på Oslo lufthavn (OSL) i fem nye år fra 1. januar 2012, ifølge Fastfood.no

Fram til april 2012 vil det totalt åpnes 30 serveringssteder og kiosker på OSL. Blant disse nykommerne er også «United Bakeries», som vil ligge midt i innsjekkingshallen før sikkerhetskontrollen på OSL.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer