Nye spisesteder på OSL

Snart finner du «Le Grand Comptoir», «United Bakeries» og «Starbucks» på Gardermoen.

«Le Grand Comptoir» har tidligere blitt kåret som verdens beste bar og restaurant på flyplass. Nå kommer den til OSL i slutten av desember 2011.  Foto: SSP The Food Travel Experts
«Le Grand Comptoir» har tidligere blitt kåret som verdens beste bar og restaurant på flyplass. Nå kommer den til OSL i slutten av desember 2011. Foto: SSP The Food Travel Experts Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2011 åpner «Le Grand Comptoir» på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Spisestedet skal ligge i den sentrale delen av utenlandsområdet, vis-à-vis utgangen av taxfree-butikken ved oppgangen til loungene. «Le Grand Comptoir» beskrives som «en typisk fransk café hvor de reisende kan nyte en god kopp kaffe og ekte fransk bakverk».

«Le Grand Comptoir» er et franskt brasserie- og barkonsept som er utviklet av SSP The Food Travel Experts i Frankrike. Vi vil ha en rik vinmeny og servere franske retter slik vi kjenner det fra gatekafeene i Paris, sier Morten Solberg Nilsen,
administrerende direktør i SSP The Food Travel Experts, til DinSide.

Han forteller at spisestedet har tidligere vunnet pris som verdens beste bar/restaurant på flyplass i enheten i Houston, Texas.

Se bilder av «Le Grand Comptoir» her:



Les også: Er dette virkelig den samme burgeren?

Nylig vant SSP The Food Travel kontrakten om å forestå serveringen og kioskdriften på Oslo lufthavn (OSL) i fem nye år fra 1. januar 2012, ifølge Fastfood.no

Fram til april 2012 vil det totalt åpnes 30 serveringssteder og kiosker på OSL. Blant disse nykommerne er også «United Bakeries», som vil ligge midt i innsjekkingshallen før sikkerhetskontrollen på OSL.

– Planlagt ferdigstillelse er i begynnelsen av 2012, forteller Solberg Nilsen.

Se bilder av «United Bakeries» her:

Sushi på OSL

– SSP vil i første omgang investere drøyt 50 millioner i bygging av nye og spennende restauranter, caféer, barer og kiosker, samt fornyelse av eksisterende brands, opplyser Solberg Nilsen til Fastfood.no

Sushi-entusiastene har også noe de kan glede seg til.

– Vi jobber også med et sushi-konsept for Gardermoen, som vil bli klart om en måned. Først må vi finne plass til et lokale. Konseptet vil åpne en gang i slutten av januar, avslører Solberg Nilsen til DinSide.

Og Norges aller første«Starbucks»? Den åpner i begynnelsen av 2012. Les mer her!

«Upper Crust», «Caffè Ritazza», «Point»-kioskene, og serveringsstedene «Sinnataggen», «Salmon House», «Franks», «Pizza Hut», «Norwegian Aquavit Bar», «Monolitten Café», «Seafood Bar» og «O`Learys» vil fortsette som før på flyplassen.

«Explorer Bar» og «Kon-Tiki» skal derimot bort.

Nå kan du surfe gratis på Oslo Lufthavn - og på andre flyplasser!

Utvider OSL

I april i år begynte utvidelsen av Oslo Lufthavn, og planen er at alt skal stå ferdig våren 2017. OSL har satt en kostnadsramme på 12,5 milliarder. Årlig har OSL mer enn 20 millioner passasjerer, men når Terminal 2 ferdigstilles, vil flyplassen ha en kapasitet på 28 millioner passasjerer.

Klikk her for å se hvordan den nye Gardermoen blir seende ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer