Nytt armlene til fly vant pris

Aldri mer slåssing med naboen om hvem som skal få bruke armlenet.

Et armlene - og en konfliktløser? Foto: Paperclip Armrest
Et armlene - og en konfliktløser? Foto: Paperclip Armrest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du irritert deg over at du har måttet dele armlenet med naboen når du er ute og flyr? Har du opplevd en aldri så liten "krig" mellom deg og sidemannen når det gjelder hvem som skal få hvile albuen på armlenet?

Det gjør det innovative armlenet Paperclip Armrest slutt på.

Den splitter nye oppfinnelsen Paperclip Armrest vant juryens pris under The Crystal Cabin Award, som ble delt ut under Aircraft Interiors Expo i Hamburg i forrige uke.

Mer flynytt: Advarer mot underholdningssystemenes brannfare

Som navnet tilsier, ser armlenet litt ut som en binders. Armlenet har to "etasjer", og dermed kan to personer uten problemer dele samme armlene.

Det er 25 år gamle James Lee, som jobber som lærling i administrasjonen hos flyselskapet Cathay Pacific, som har designet armlenet. Foreløpig har han bare produsert noen prototyper av armlenet, men dersom noen av flyselskapene liker ideen, håper han å produsere for salg. Les mer om ideen hans i dette intervjuet med The Wall Street Journal.

Vil det fungere?

Uten av DinSide har sett eller testet det nye armlenet, stiller vi oss spørsmålet om dette vil fungere i praksis. Fra bildene ser det litt knotete ut å hvile armen på det nederste trinnet. Det ser ut som underarmen blir låst, og det er jo helst albuen man vil hvile på noe. Det lar seg vanskelig gjøre på nederste trinn, da det ikke er plass til overarmen...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.