Nytt fantasihotell

Et stort hotellkonsern har varslet at de skal bygge et nytt fantasihotell i Dubai.

Marina på Atlantis, Bahamas. Foto: Kerzner
Marina på Atlantis, Bahamas. Foto: Kerzner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eiendomsutviklingsselskapet Kerzner International står bak noen av verdens mest spesielle hotellprosjekter. Og nå annonserer de planene om å utvikle et nytt Atlantis i Dubai. Prosjektet skal ligge i tilknytning til Palmeøyene som er under utvikling.

Skroll ned for mer.

Kunstig luksus

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Palmeøyene er to menneskeskapte øyer som nå bygges utenfor kysten av Dubai, landet som er en av de hurtigst voksende feriedestinasjonene i verden. Begge øyene består av en "stamme", en krone med 17 blader omgitt av en halvmåneformet øy, og vil til sammen gi Dubai omkring 120 kilometer ekstra strandlinje.

Selskapet skyter ifølge en pressemelding inn 650 millioner dollar i Atlantis-prosjektet som skal bygges på "The Palm, Jumeirah". For øvrig den samme øya som fotballstjernen Beckhams nye luksusvilla ligger på. Atlantis vil ha plass til 1.000 gjesterom fra start, men det finnes planer for ekspansjon til 2.000 rom. Dessuten skal Kerzner bygge en stor vannfornøyelsespark med plass til 5.000 daglige besøkende. Prosjektet er antatt å stå ferdig tidlig i 2007.

Lobby i Royal Towers. Foto: Kerzner
Lobby i Royal Towers. Foto: Kerzner Vis mer


Atlantis på Bahamas

Kerzner er fra før involvert i Bahamas mest kjente hotellkompleks, som også heter Atlantis og ligger på Paradise Island. Hotellet er regnet som et av de mest luksuriøse i verden, og her finner du blant annet et av de dyreste hotellrommene som kan leies for penger. Suiten i broen mellom de høye tårnene, Atlantis Bridge Suite, består av ti rom i rødt, svart og gull, med fantastisk utsikt og egen butler.

 • Se bildene fra Atlantis på Bahamas
 • Også dette komplekset er under utvidelse, til 3.500 rom.

 • Mer vannvidd i Dubai: Et giganthotell under vann! Se mer her.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer