Nytt fantasihotell

Et stort hotellkonsern har varslet at de skal bygge et nytt fantasihotell i Dubai.

Marina på Atlantis, Bahamas.  Foto: Kerzner
Marina på Atlantis, Bahamas. Foto: Kerzner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eiendomsutviklingsselskapet Kerzner International står bak noen av verdens mest spesielle hotellprosjekter. Og nå annonserer de planene om å utvikle et nytt Atlantis i Dubai. Prosjektet skal ligge i tilknytning til Palmeøyene som er under utvikling.

Skroll ned for mer.

Kunstig luksus

Palmeøyene er to menneskeskapte øyer som nå bygges utenfor kysten av Dubai, landet som er en av de hurtigst voksende feriedestinasjonene i verden. Begge øyene består av en "stamme", en krone med 17 blader omgitt av en halvmåneformet øy, og vil til sammen gi Dubai omkring 120 kilometer ekstra strandlinje.

Selskapet skyter ifølge en pressemelding inn 650 millioner dollar i Atlantis-prosjektet som skal bygges på "The Palm, Jumeirah". For øvrig den samme øya som fotballstjernen Beckhams nye luksusvilla ligger på. Atlantis vil ha plass til 1.000 gjesterom fra start, men det finnes planer for ekspansjon til 2.000 rom. Dessuten skal Kerzner bygge en stor vannfornøyelsespark med plass til 5.000 daglige besøkende. Prosjektet er antatt å stå ferdig tidlig i 2007.

Atlantis på Bahamas

Kerzner er fra før involvert i Bahamas mest kjente hotellkompleks, som også heter Atlantis og ligger på Paradise Island. Hotellet er regnet som et av de mest luksuriøse i verden, og her finner du blant annet et av de dyreste hotellrommene som kan leies for penger. Suiten i broen mellom de høye tårnene, Atlantis Bridge Suite, består av ti rom i rødt, svart og gull, med fantastisk utsikt og egen butler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer