Nytt fjellspa

Bytt klamme beksemsko og kondomdress med tøfler og badekåpe. Fjellspa er stadig mer populært; vi har besøkt nyåpnede Norefjell Spa.

Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke dra til sjøs for å finne "Salus per Aqua" (spa), eller "helse gjennom vann". Hvorfor ikke dra til fjells og få fjellheimens ro som en ekstra bonus? Spa-behandling og egenpleie i fjellheimen er stadig mer populært, og flere tilbud kommer til.

I desember åpnet Norefjell Spa AS, som er det siste tilskuddet til den norske fjellspa-stammen. Vi har besøkt det nye tilbudet på egenpleie-fronten.

>> Klikk her for bilder fra Norefjell Spa

Ved skibakken

Norefjell Spa ligger i underetasjen hos Mountain Lodge Norefjell, som er et leilighetshotell like ved skibakkene på Norefjell. Hit er det mulig å stå på ski rett inn - skistativene står klare utenfor husveggen. I samme bygg finner du Mountain Restaurant, som også arrangerer afterski - men kanskje av den mer livlige sorten enn den du alternativt kan få i spa-avdelingen.

Tilbudet

Norefjell Spa åpnet 19. desember 2004, og dekker 500 kvadratmeter inkludert svømmebasseng, badstu, kaldkulp, boblebasseng og behandlingsrom. Da vi besøkte anlegget, var kun tre av behandlingsrommene klare, men totalt skal sju behandlingsrom settes i stand, hvorav ett av disse er duorom - altså rom for to.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer