Nytt flyalternativ til New York

Brussels Airlines starter direkteflyvninger mellom Brussel og New York til sommeren, med gode forbindelser videre til og fra Oslo.

Fram til nyttår selger Brussels Airlines billetter til New York til kampanjepriser. Oppstart på direkteflyvningen er 1. juni 2012. Foto: Colourbox.com
Fram til nyttår selger Brussels Airlines billetter til New York til kampanjepriser. Oppstart på direkteflyvningen er 1. juni 2012. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brussels Airlines melder i en pressemelding at de vil starte daglige flyvninger mellom Brussel og New York med oppstart 1. juni 2012, med korresponderende flyvninger til og fra Oslo.

Dermed begynner konkurransen på strekningen å tette seg for alvor. Både SAS og Continental har direkteruter fra Oslo i dag, mens Norwegian har annonsert at de også vil ta opp konkurransen når deres Dreamliner-flåte er på plass.

Hver dag

Brussels Airlines vil fly fra Brussel kl 10:20 hver dag, og vil være framme på JFK internasjonale flyplass i New York klokka 12:35 lokal tid. Retur skjer klokka 17:15, og flyet vil lande i Brussel klokka 06:25 belgisk tid.

Flytypen som vil bli brukt er Airbus A330-300 og A330-200.

I perioden fram mot nyttår vil selskapet selge billetter til kampanjepriser, 3650 kroner tur/retur Oslo-New York i lavsesong (1.-24. juni og 19. august - 27. oktober 2012), og 6570 kroner tur/retur i høysesong (25. juni - 18. august 2012), får vi opplyst fra Jan-Otto Hermansen, norsk Country Manager i Brussels Airlines.

Du finner mer informasjon Hos Brussels Airlines.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer