Nytt fra lavprisfronten

Nye ruter og nye overnattingstilbud fra lavprisselskapene.

Ryanair og Hostalworld gir kundene billigere overnatting. Her fra Hostal Gat Raval i Barcelona.

Foto: www.hostalworld.com Foto: gat raval
Ryanair og Hostalworld gir kundene billigere overnatting. Her fra Hostal Gat Raval i Barcelona.

Foto: www.hostalworld.com Foto: gat raval Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryanairs passasjerer kan nå bestille lavprisovernatting med flybilletten. Det irske flyselskapet har startet samarbeid med selskapet Hostelworld.com. Seng i sovesal i London kan bestilles fra 10 euro, p.t. 80 kroner, og i Paris, Brussel og Barcelona vil det koste 15 euro, tilsvarende 120 kroner.

- Vi tror dette er en fantastisk mulighet til å tiltrekke oss de som reiser på lavbudsjett som frem til nå ikke har vurdert vandrerhjem. Nå vil det bli mulig å booke en kjapp tur til mange europeiske reisemål for ikke mer enn 50 euro for fly og overnatting til sammen, sier Ray Nolan i pressemelding.

DinSide tok en stikkprøve for å se hvor mye penger det er å spare på å booke overnattingen via Ryanair og Hostelworld.com. For overnatting i dobbeltrom på Hostal Gat Raval i Barcelona fikk DinSide oppgitt en nettpris på 27 euro per natt, p.t. 216 kroner, mens via direkte booking over telefon kostet det samme rommet 43 euro, tilsvarende 344 kroner.

Ryanair kjører i dag 146 ruter via 86 flyplasser i 16 europeiske land.

Eksterne lenker:
Ryanair
Hostelworld

Norwegian med nye ruter

Norwegian satser friskt både innen- og utenlands. Mellom Oslo og Alta, Bodø, Evenes, Stavanger og Ålesund blir det fra 1. april 2004 flere avganger enn hva som er tilfelle i dag. I tillegg åpnes en ny forbindelse mellom Tromsø og Longyearbyen på Svalbard. Utenlands åpner selskapet fire nye ruter.

 • Oslo - Sardinia

 • Bergen - Murcia

 • Stavanger - Nice

 • Oslo - Praha
 • - Vi har også planer for flere nye ruter, sier forretningsutvikler i Norwegian Stig Willassen til DinSide. Han vil foreløpig ikke ut med hvilke destinasjoner som er aktuelle.

  Med de nye flyforbindelsene vil Norwegian til sammen ha 12 ruter innen Norge og 16 utenlands.

  Ekstern lenke:
  Norwegian


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer