Nyttårskonsert- billetter? Søk nå for neste år ...

Ønsker du å oppleve Wien Filharmoniske Orkesters nyttårskonserter live, må du søke ...

Publisert
Sist oppdatert

Etterspørselen etter konsertbilletter til Wien Filharmoniske Orkesters årlige nyttårskonserter er så stor, at billettene trekkes. Du må sende inn søknad, og får da en billett til å vinne mulighet til å kjøpe konsertbilletter. Dette gjelder både generalprøven 30. desember, og selve nyttårskonsertene som går nyttårsaften og 1. nyttårsdag.

Søknader til nyttårskonsertbilletter mottas av Wienerfilharmonien hvert år fra 2. til 23. januar. Du må altså allerede nå sende inn søknad for nyttårskonserten om ett år. Du søker via nettsidene til filharmonien: wienerphilharmoniker.at

Populær nyttårskonsert.Foto: Wiener Philharmoniker Foto: Wiener Philharmoniker
Populær nyttårskonsert.
Foto: Wiener Philharmoniker Foto: Wiener Philharmoniker Vis mer


Etter at fristen har gått ut, trekkes det så billetter fra de interesserte. Selv om det "trekkes billetter", må du likevel betale: Billettene koster fra 20 til 680 euro (fra 160 til 5.458 norske kroner) for hovedkonsertene, og fra 20 til 380 euro (fra 160 til 3.050 kroner) for billetter til generalprøven.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer