Offentlig hygge i sengehalmen

Mest intimt og størst tabu? Å kopulere i det offentlige rom er vel en av de aller største grenseovertredelsene. Eller?

Publisert
Sist oppdatert
I følge ryktene bedrives det mange typer aktiviteter nettopp her. Noen av dem skjer nok kun i ly av mørket.
I følge ryktene bedrives det mange typer aktiviteter nettopp her. Noen av dem skjer nok kun i ly av mørket. Vis mer


Det ble stor oppstandelse da et svensk uteliggerpar protesterte på Sergels Torg mot den svenske boligpolitikken. Oppstandelsen skyldes ikke det de protesterte mot, men at de valgte offentlig kopulering som uttrykksmåte. Et realt overtramp av intimitetsgrensene til søta bror, eller oss for den saks skyld. Det var vel også litt av poenget – å tråkke over en grense vekker som regel mest oppsikt

Det er ikke første gang offentlig svensk sex preget overskriftene her til lands. For et par år siden, ble ungdomssporten ha-samleie-på-et-offentlig-sted-og-forsvinn-før-purken-kommer avslørt i tabloidene. Vi ristet på hodet over de gale svenskene som hadde seg i all offentlighet.

Som om vi er så mye bedre? Halve Oslo skryter av å ha hatt seg på Holmenkollenhoppet. Altså: Gjøre det, snakke om det, men ingen skal se det. Da er imidlertid kanskje søta lillebror en smule mindre hyklerisk?

Det er mye å velge mellom på love hotellene. Skal man først gjøre det, kan det likegodt gjøres ordentlig.
Det er mye å velge mellom på love hotellene. Skal man først gjøre det, kan det likegodt gjøres ordentlig. Vis mer


Private lyder

Lyder når man hygger seg i loppekassa er et annet stort tabuområde. Vi nordboere er nok litt pripne på lydene våre og vil ha dem for oss selv, mens i sydligere strøk der det er varmt og vinduene er åpne er dette et mer dagligdags tilfelle. I Japan har de en rekke hoteller med rom på timebasis for dem som ikke ønsker å bli overhørt av slekt og venner. Plassmangel og vegger av rispapir i leilighetene skapte behov for private rom, og de såkalte Love Hotellene er skapt for ektepar, heller enn lugubre affærer og prostitusjon.

Her kan du lese mer om Love Hotellene i Japan

Det er ikke alltid nakne kropper trenger å bevege seg i takt, for å bli arrestert heller. På Hawaii, for eksempel, vekker nakne kropper – alene – like stor oppstandelse som to nakne kropper i skjønn forening. For ordens skyld: begge varianter er ulovlig.

Men det er ikke bare kroppskontakt av seksuell natur som kan skape bølger, avsky – og tråkke over intimgrenser. Her kan du lese noen av våre leseres historier om annerledes intimgrenser – over hele verden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer