... og noen du kan bo på

Publisert
Sist oppdatert

Taj Lake Palace, India

Mer eventyrlig enn dette kan du vel neppe bo: Taj Lake Palace ligger midt i innsjøen Lake Pichola i Udaipur, India, og ser ut som et flytende palass. Det er imidlertid forankret til en liten øy, og ble opprinnelig bygget som et sommerpalass for 205 år siden. I dag tjener palasset som hotell, i kjeden Taj Hotels. Det er 83 rom, med terasser og utsikt over innsjøen. Se for deg marmorsøyler, glassmosaikker og en spesiell ankomst til hotellet: Selvsagt med båt.

Vi sjekket prisene for et dobbeltrom en natt i februar, og rimeligste rom koster 405 dollar (2.778 norske kroner per 1. feb. 2006).

Ekstern lenke: Taj Hotels

Palace Hotel do Buçaco, Portugal

Opprinnelig bygget som et feriested og jaktslott for portugisiske monarker, tjener dette palasset nå som et femstjerners hotell i kjeden Almeida Hotels. Det ble bygget på stedet til et gammelt kloster, og det gotiske palasset ligger midt i en 105 hektar stor skog. Her er 50 rom og fire kongelige suiter.

Overnatting i det enkleste dobbeltrommet koster fra 95 euro en ukedag i lavsesong, til 189 euro (cirka 765 til 1.569 kroner) en helgedag i høysesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer