... og vi fortsetter med piss og brystmelk

Det er nesten ikke grenser for hva mennesker velger å anse som passende å spise. Noe er forståelig om enn merkelig, andre varianter er kun bisarre.

Publisert
Sist oppdatert

Baalut: Du må til Filippinene for å smake delikatessen Baalut. Den består av et befruktet ande- eller hønseegg som enten graves ned i bakken for noen ukers tid før konsum, eller som fortæres bløtkokt. Egg med bein …

Brystmelk: I en kinesisk provins skal du visstnok få servert matretter kokt i brystmelk. Ja, brystmelk fra kvinner.

Leire: I deler av Afrika spiser enkelte stammer en spesiell leire som inneholder godt med mineraler. Multimineral-tablett på urinnvånervis.

Menudo: I Mexico er en av kurene mot hangover å spise en suppe kokt på kuinnvoller. I andre land lages tradisjonelle retter basert på kuinnvoller og innsiden av kumager.

Selluffepai: En munnfull å lese også. I Canada kan man etter newfoundlandsk tradisjon få servert pai med fyll av selens luffer.

Blod: Mens masaiene får både væske og næring ved å tappe blod fra halsen på krøtter, drikker thaiene slangeblod fra kongekobraer. En kostbar cocktail som drikkes både for helsens og seksuallivets skyld.

Urin: Kvegurin serveres som beroligende middel i India.

Vanninnsekter: Store, svarte biller som ligner forvokste kakerlakker brukes i matlagingen i Thailand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer