Og vinneren er ...

Sterling vinner testen av billigselskapenes nettjenester. Her ser du vurderingene og terningkastene.

Og vinneren er ...
Publisert
Sist oppdatert

Sterling

Her finnes all informasjon man stort sett er ute etter, og det er lett å finne fram. Enkel billettbestilling og pluss for egen bestillingstjeneste som søker kun etter de billigste billettene.

Klikk her for å lese hele vurderingen av Sterling

Norwegian

Greie sider, forholdsvis enkelt å finne fram – men vi skulle ønske at rutetilbud og priser var litt enklere å finne. Bestillingstjenesten er ikke optimal. Vi vil ha prisen med en gang! Bra responstid på e-posthenvendelse. Trekk for krav om registrering.

Klikk her for å lese hele vurderingen av Norwegian

Nordic Airlink

Enkle sider, men skralt med informasjon. Trekk for at man må registrere seg for å bestille mer enn én billett, og for at man først får prisinformasjon i fjerde skjermbilde. Pluss for informasjon om mengde tilgjengelige billetter innenfor de forskjellige priskategoriene, i bestillingstjenesten.

Klikk her for å lese hele vurderingen av Nordic Airlink

Ryanair

Ingen informasjon om øvrige priser utover de aller laveste, som gjerne er tilbudspriser som gjelder i en bestemt periode. Skatter og avgifter tilbakeholdes og det informeres først om dette på tredje skjermbilde. Dette utgjør en vesentlig sum, og burde vært inkludert i prisen som oppgis til å begynne med. Trekk for ingen internetthjelp per e-post, og dyr kundestøtte for internettbestillingen per telefon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer