Og vinneren er:

Vinneren er også denne gang Braathens. Her er kommentarene i kortformat.

Publisert
Sist oppdatert

I tabellen nederst på siden kan du se et utvalg av hva flyselskapene tilbyr, direkte satt opp mot hverandre.

Og vinneren er:

Braathens:

Da vi testet flyselskapenes nettsider i fjor høst, ga vi Braathens seks. Siden den gang har de endret bestillingstjenesten noe – og det er ikke til det bedre. På grunn av dette lite brukervennlige trekket, står ikke Braathens nettsider til mer enn en 5-er denne gang.

Og vinneren er:
Og vinneren er:

Goodjet:

Enkle sider med nødvendig informasjon. Pluss for søketjenesten som er enkel og lettfattelig, og som lar deg søke etter billigste billett eller dato – alt etter hva du er ute etter.

Sterling:

Greie, oversiktlige sider med det nødvendigste av informasjon. Pluss for bestillingstjenesten, som lar deg søke separat etter de billigste billettene.

Og vinneren er:
Og vinneren er:
Og vinneren er:

Norwegian:

Her finner du det mest nødvendige av informasjon. Vi skulle gjerne hatt en enklere billettbestillingstjeneste; lite presise feilmeldinger og ferdigoppsatte kombinasjoner på utreise/retur ved søk sortert etter pris, gjør det litt tungrodd.

Ryanair:

Greie nettsider som stort sett er enkle å finne fram i – med visse unntak. Her er det nødvendigste med informasjon, men destinasjonsguidene og flyplassinformasjonen fordrer engelskkunnskaper. Bestillingstjenesten fungerer greit.

Widerøe:

Genial hjelpedesk ved spørsmål. Enkel og lettfattelig bestillingstjeneste – som søker opp billetter fra flere selskaper. Greit å finne fram, men sidene kunne trengt en oppstramming og opprydding.

Og vinneren er:

SAS:

Svært forvirrende sider, på en blanding av engelsk og norsk – ispedd litt svensk når tjenesten finner det for godt. Du må registrere deg for å bestille billetter, og du er nesten garantert å bli utsatt for en eller annen feilmelding. Vi forventer mer av giganten SAS.

Tilbud
SelskapRutekart/
rutetabell
Flyplass-
info
Reise-
guider
SpråkHjelp til
bestilling
Krav til
registrering
ved bestilling
Braathensja/jajaja, noennorskjaja
Goodjetja/jajaneinorskjanei
Norwegiannei/jajaneinorskjaja
Ryanairja/jajaja,
på engelsk
norsk/
engelsk
neinei
SASnei/janeija,
på engelsk
norsk/
engelsk
ja, men du
må ringe
ja
Sterlingja/jajaneinorskring bestillings-
telefonen
nei
Widerøeja/neinoeneinorskjaja
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer