Og vinneren er:

Vinneren er også denne gang Braathens. Her er kommentarene i kortformat.

Publisert
Sist oppdatert

I tabellen nederst på siden kan du se et utvalg av hva flyselskapene tilbyr, direkte satt opp mot hverandre.

Braathens:

Da vi testet flyselskapenes nettsider i fjor høst, ga vi Braathens seks. Siden den gang har de endret bestillingstjenesten noe – og det er ikke til det bedre. På grunn av dette lite brukervennlige trekket, står ikke Braathens nettsider til mer enn en 5-er denne gang.

Goodjet:

Enkle sider med nødvendig informasjon. Pluss for søketjenesten som er enkel og lettfattelig, og som lar deg søke etter billigste billett eller dato – alt etter hva du er ute etter.

Sterling:

Greie, oversiktlige sider med det nødvendigste av informasjon. Pluss for bestillingstjenesten, som lar deg søke separat etter de billigste billettene.

Norwegian:

Her finner du det mest nødvendige av informasjon. Vi skulle gjerne hatt en enklere billettbestillingstjeneste; lite presise feilmeldinger og ferdigoppsatte kombinasjoner på utreise/retur ved søk sortert etter pris, gjør det litt tungrodd.

Ryanair:

Greie nettsider som stort sett er enkle å finne fram i – med visse unntak. Her er det nødvendigste med informasjon, men destinasjonsguidene og flyplassinformasjonen fordrer engelskkunnskaper. Bestillingstjenesten fungerer greit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer