Olé! Oslo - Madrid direkte

Flamenco, Real Madrid og tapas. Spanair vil fly deg til Madrid fra cirka tusenlappen.

Nordmenn får øynene opp for Madrid.

Foto: Murimadrid.es
 Foto: Murimadrid.es
Nordmenn får øynene opp for Madrid.

Foto: Murimadrid.es
Foto: Murimadrid.es Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 2. april gjenåpner det spanske flyselskapet Spanair direkteruten mellom Oslo og Madrid. Salgskampanjene er i full gang og du kan kan nå fly direkte til Madrid for rundt tusenlappen.

Ny rute

Det var på en pressekonferanse i januar at det SAS-eide spanske selskapet kunngjorde at direkteruten mellom Oslo og Madrid vil bli gjenåpnet fra 2. april i år.I periodene 2. april til 1. juni og fra 3. september til 30. oktober vil Spanair fly direkte mellom Oslo og Madrid på mandager, tirsdager, fredager og lørdager, mens i høysesongen er det daglige avganger med unntak av søndager. I forbindelse med lanseringen ga Spanair bort 1.000 billetter mot betaling av flyavgiften som tilsvarte 243 kroner. Bestiller du nå vil flybillettene koste 695 per vei, eksklusive skatter og avgifter. Tilbudene gjelder for perioden 2. april til 1. juni og fra 3. september til 30. oktober. Fra Madrid til Oslo koster billettene fra 99 euro, tilsvarende 832 per vei, i tillegg kommer skatter og avgifter. Skattene utgjør cirka 220 kroner. Det er ikke mulig å endre på Spanairs billigste billetter.

Spanair tilbyr også flygninger fra Mallorca og Kanariøyene fra henholdsvis 129 og 149 euro, tilsvarende 1.083 og 1.251, skatter og avgifter tilkommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer