Oooops, feil fly!

Skråsikkerhet kan bli riktig pinlig.

Publisert
Sist oppdatert

DinSides leser, Bernhard, forteller: Jeg skulle til Gaborone i Botswana, via Amsterdam og Johannesburg. Kameraer var mye billigere på Schiphol enn i Oslo, så jeg hadde beregnet å kjøpe meg en nydelig liten Olympus i taxfree-sjappen. Dessverre var flyet fra Oslo forsinket, så da jeg kom til Amsterdam hadde jeg bare 15 minutter på meg før neste fly skulle gå. Jeg stormet av gårde til fotobutikken, der var det kø, men jeg MÅTTE ha kameraet, så jeg ble stående. Da det var betalt, løp jeg av gårde til Gate 95, leverte fra meg billetten til noen meget stressede innsjekkingsfruer, og stormet om bord.

På plassen min satt det en amerikaner, ved siden av sin frue. Siden jeg var svett, trett, stresset og detsomverrevar, ga jeg ham bare én høflig sjanse til å flytte seg. Da denne ikke ble imøtekommet, jaget jeg ham bort, med det som måtte være av skjellsord. At han prøvde å vise meg sitt boardingkort med rett sete på, ga jeg ganske enkelt blaffen i, dette var MIN plass. Amerikaneren begynte nesten å gråte, fruen hans så tydeligvis på meg som en rasende, rabiat norsk desperado og hikstet så stille hun kunne ved siden av meg – sannsynligvis for ikke å provosere meg noe mer. Hennes stakkars mann prøvde å fortelle kabinpersonalet at han ikke hadde noe sted å sitte, de ba ham ”buckle up” umiddelbart. I et fullt fly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer