Opp med tempen

Fryser du? Lei av snø og frost? Her er løsningen - siste liten tur til Syden.

Publisert
Sist oppdatert

Mange prøver å rømme fra vinterfrossent Norge, og restreiser er langt dyrere enn like før jul. Men når kulda biter for hardt, så biter vi i det sure eplet og oppsøker varmen selv om tusenlappene flyr litt fortere enn de gjorde i desember. Her er oversikten over de beste tilbudene denne uken.

Fra 2.500 fra Norge

Rødehavet og Egypt byr nok på det varmeste vannet av de vanlige sydendestinasjonene nå i januar. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Rødehavet og Egypt byr nok på det varmeste vannet av de vanlige sydendestinasjonene nå i januar. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Du må nok et godt stykke sydover for å få den riktig sommervarme følelsen nå. Dropp alle tanker om nord for Middelhavet om du vil ha temperaturer over 20-merket. Kanariøyene har vist et godt sommerklima hittil i januar. Litt kaldere er det nok i Marokko og Tunisia. Riktig varmt kan du få det om du reiser til Egypt og feriestedene ved Rødehavet.

 • Norge - Syden under 3.000 kroner
 • Billigere fra Sverige

  Selv om svenskene også har kalde tær for tiden, er det billigere reiser å finne med utreise fra blå-gule flyplasser. Velger du å krysse av for reiser fra utlandet på restplassoversikten, får du oversikt over tilbudene fra Sverige. Da er prisene oppgitt i svenske kroner.

 • Svenske reisekupp fra 1.298 svenske kroner.
 • - Alle prisene i denne oversikten er under 2.000 svenske, det vil si 1.650 norske kroner. Langt billigere enn de norske reisene med andre ord.

  Nærmere ekvator

  Syns du ikke drøye 20 grader holder, er det mulig å komme seg lenger ut i verden enn de vanlige reisemålene ved Middelhavet og på Kanariøyene. Før 21. februar kan du komme deg til Mauritius, og få hotell i sju dager på kjøpet, for 10.990 per person. Cuba er et hakk billigere - fra Sandefjord den 22.februar. Prisen for åtte netter på Varadero er 9.895. Begge reisene arrangeres av Globetrotter.

  Bruker du restplassoversikten, kan du finne reiser både til hete Gambia og populære Thailand. Her er det beste utvalget fra Stockholm, men også noe fra Göteborg og litt fra Oslo. Fra 4.798 svenske kroner for reiser til Thailand - det tilsvarer like i underkant av 4.000 kroner.

  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer