Oppgitt over Norwegians billettendringer

Flyselskapet endret flytiden med nesten 1,5 time, men satte opp et nytt fly på opprinnelig avgang.

Norwegian-flyet som skulle gå klokken 15, ble 1 time og 20 minutter forsinket. I stedet satte de inn et nytt fly klokken 15.
Norwegian-flyet som skulle gå klokken 15, ble 1 time og 20 minutter forsinket. I stedet satte de inn et nytt fly klokken 15. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det blir en stund til jeg flyr med Norwegian igjen, sier Ida Oftebro til DinSide.

Oftebro skulle opprinnelig fly fra Bergen til Oslo 1. mai med rutenummer DY613 klokken 15.00, men 13. mars fikk hun en e-post fra Norwegian med beskjed om at de hadde gjort noen endringer på reisen hennes.

Plutselig skulle flyet hennes gå klokken 16.20 i stedet, altså 1 time og 20 minutter senere enn planlagt. Denne gangen med rute nummer DY623. – Problemet var bare at det fortsatt var mulig å bestille billetter på den aktuelle flyvningen på Norwegians hjemmesider, samtidig som de påsto at jeg måtte fly hjem halvannen time senere, forteller hun.

– Passasjerer følger flightnummeret

Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, forklarer endringene slik:

– Det som har skjedd er at passasjerens opprinnelige flight har blitt endret fra klokken 15 til 16.20, slik hun har blitt informert om. I etterkant har Norwegian lagt inn en ny flight fra Bergen til Oslo som tilfeldigvis har samme av avreisetidspunkt. Systemene våre er dessverre ikke slik at denne informasjonen fanges opp, da passasjerer følger det gitte flightnummeret, skriver han i en epost til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer