Bagasjetrøbbel

Oppgitt over SAS-kø: - Frustrerende

Etter å ha mistet bagasjen på vei hjem fra sommerferien, tok det lang tid før Elin fikk svar på hva hun kunne gjøre.

BAGASJELØSE: Flere i storfamilien til Elin Nilssen Strand har blitt stående uten bagasje etter at de kom hjem fra Split. På bildet ser vi Magne Nilssen (f.v.), Svein Erik Nilssen, Marcus Marthinsen, Geir Nilssen, Linnea Nilssen, Anita Nilssen, David Nilssen, Mattis Woxen, Anita Nilssen, Evelyn Nilssen, Lene Woxen og Karoline Juliane Knutsen. Foto: Elin Nilssen Strand
BAGASJELØSE: Flere i storfamilien til Elin Nilssen Strand har blitt stående uten bagasje etter at de kom hjem fra Split. På bildet ser vi Magne Nilssen (f.v.), Svein Erik Nilssen, Marcus Marthinsen, Geir Nilssen, Linnea Nilssen, Anita Nilssen, David Nilssen, Mattis Woxen, Anita Nilssen, Evelyn Nilssen, Lene Woxen og Karoline Juliane Knutsen. Foto: Elin Nilssen Strand Vis mer
Publisert

- Det har gått ei uke, og vi har ennå ikke fått igjen bagasjen vår. Det er ganske frustrerende og vi blir nødt til å holde oss i nærheten av hjemmet mens vi venter på at noe skal skje.

Det forteller Elin Nilssen Strand fra Fetsund, etter at hun og familien mistet bagasjen på vei hjem fra ferien i Kroatia.

Turfølget, som totalt var på ti personer, mistet halvparten av koffertene sine.

Det var Romerikes Blad som først fortalte om Strands opplevelse.

- Ble tatt av flyet

Flyet som familien skulle ha, ble i utgangspunktet kansellert. Derfor måtte familien reise hjem dagen etterpå, men det er ikke dette fetsokningen reagerer på.

Da de mellomlandet i Amsterdam, skal de ha blitt vitne til at bagasjen ble tatt av flyet. Familien regnet med at den bare skulle lastes om.

- Da vi ankom Gardermoen viste det seg at flere av koffertene manglet. Da jeg forsøkte å melde dem savnet, fikk jeg beskjed om at jeg måtte melde dem savnet via selskapets nettsider.

- Systemet krasjet

Dermed startet Strands forsøk på å komme i kontakt med SAS. Hun hevder at hun sto fire dager i kø, både via telefon og gjennom chattetjenestene på nettsidene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.