Oppgradert Mallorca-ferie

LITT LUKSUS: Lei et eget slott på billigferien til Mallorca i høst.

Foto: Mfh.co.uk
Foto: Mfh.co.uk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både flyselskapene og charterselskapene frakter deg rimelig til Mallorca i høst. Sterling tilbyr i høst billetter fra cirka 1.600 kroner tur- retur Oslo - Palma de Mallorca. I DinSides restplassøk får du charterreiser fra 1.195 kroner (kjørt av Star Tour fra Bergen den 16. september), og 33 andre turer.

Bo bra

Mallorca er så tilrettelagt for alle typer turisme at du ikke er nødt til å bo ved siden av alle de andre som har satt seg på samme fly som deg. En rekke firmaer tilbyr fullt utstyrte hus og slott på øya.

 • Britiske Mallorca Farmhouses leier ut hus og tjenester som kokk, hushjelp og barnevakt. Et niroms hus med eget svømmebasseng koster fra cirka 30.000 kroner per uke; kan passe om to familier eller en venneflokk slår seg sammen. Utleiefirmaet har også mindre og rimeligere hus.

  Ekstern lenke:Mallorca Farmhouses

 • Britiske Villa Parade tilbyr hus og bilutleie i samme pakke. Priseksempel: Villa Torres koster fra 495 pund per uke, tilsvarende 6.013 kroner.
 • Ekstern lenke:Villa Parade

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer