Opplev Paris gratis i sommer

Her er det mer enn nok å finne på.

Om sommeren flyttes livet i Paris utendørs. Foto: Colourbox
Om sommeren flyttes livet i Paris utendørs. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris er en av de hovedstedene man godt kan karakterisere som dyr og deilig. Denne populære franske storbyen tilbyr massevis av opplevelser: både kulturelle, sosiale og mer materielle. Det gjør at pengene flyr fort avgårde.

Vi har samlet inn en rekke råd og tips for de som vil ha den ultimate Paris-opplevelsen til en billig penge.

Frankrikes spisesteder blir billigere

Gratis attraksjoner

La Foire Saint-Germain Dette seks-ukers markedet avholdes fra 22. mai til 5. juli på den flotte Saint-Sulpice-plassen. Her kan du oppleve gratis teater, konserter, diktopplesning, pottekunst og fremvisning av moderne fotokunst.

Du kommer deg til Saint-Sulpice med metroen. Stoppet med samme navn er på linje 4.

I området ligger også Paris' nest største kirke (etter Notre-Dame). Saint Sulpice-kirken spiller en viktig rolle i den filmatiserte boken Da Vinci-koden, og har slik blitt et populært turiststed i de senere år. Den store bygningen fra senbarokken tilbyr mange spennende syn og opplevelser. Blant annet består den av 21 små kapeller, små gjemte og forlatte leiligheter, og et stort treloft. Toppen av kirken er også en populær utkikkspost for turister og parisere. Les mer om kirken her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer