Opplevelser på filmsettet

Ta en vandretur i Frustrerte Fruers Wisteria Lane, eller se hvordan spesialeffektene til filmer som Jurassic Park blir til.

Publisert
Sist oppdatert

De store film- og produksjonsselskapene Universal, Sony, Warner Bros. og Paramount ligger alle i eller i nærheten av Hollywood. Verdt en utflukt for filminteresserte og tv-slaver?

Universal Studios

Universal Studios har en lang historie i å la offentligheten få komme inn og se hva som foregår på settet - allerede i 1915 fikk folk komme inn og se på stumfilmskuespillere jobbe. Det kostet 25 cent - og så fikk de en plass å sitte og litt lunsj med på kjøpet ...

I dag er publikumsbesøket litt mer avansert. Universal Studios er delvis tema-park, delvis ekte studio og delvis fremvisning av fascinerende spesialeffekter. Vær oppmerksom på at du underveis i studiobesøket kan bli plaget av dinosauruser fra Jurassic Park, haier og selveste King Kong.

Du kan oppleve kulisser fra blant annet disse seriene og filmene: Frustrerte fruer, Tilbake til fremtiden, Psycho, King Kong, CSI, War of the Worlds, m.fl.

Pris: Avhenger av hvilken billett du velger. Dyreste alternativ med VIP-privilegier koster 199 dollar (1.033 kroner). Billigste billett koster 99 dollar (514 kroner).Mer om studio-omvisningen her: Universal Studios Hollywood

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer