Opplevelser

>>> Reise og bo >>> Tilbake til innledningen

Publisert
Sist oppdatert

Klikk deg videre til neste: Oppleve stedet uten å bli ruinert

Si adjø til spaene

Å dra på spa for å pleie kropp og forskjønne det ytre har blitt en stor og pengegenererende trend i reisebransjen. DinSide har prøvd det, og kan tipse om at du ikke blir noe skjønnere der enn det du blir på lokale kurbad og hos regulære manikyrister. Men vi har lært at man blir mye skjønnere - og rikere - om man velger å bruke lokale krefter.

 • Velger du deg Cuba, Den dominikanske republikk eller Isla Marguerita fra charterkatalogen, får du føtter og hender stelt og pyntet for en tier. Latinamerikanske frisører er førsteklasses, og de koster sjelden mer en noen tiere: du kommer ut med hår som Jennifer Aniston og Jennifer Lopez kommer til å misunne.
 • Er du i Tyrkia eller andre steder hvor det finnes hammam, så får du fantastisk skrubb og massasje, som overgår dyre spahoteller i skikkelig service. Og ja, du kommer blussende vakker ut etter flere timers massasje.
 • Sted: Over alt.Pris: Fra en tier og oppover.Les mer: Fatimas skjønnhetssalong

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer