Opptur for Norwegian

Nå skal de fly Star Tours vinterturister til solen.

Norwegian er på hugget, og har nå fått en avtale om å fly Star Tours passasjerer. Foto: Mariusz Basiak AG
Norwegian er på hugget, og har nå fått en avtale om å fly Star Tours passasjerer. Foto: Mariusz Basiak AG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har skjedd mye med Norwegian i løpet av det siste året. Høsten 2008 tok de over mange av Sterlings danske ruter, og dermed var etableringen av Norwegian som et skandinavisk flyselskap i gang.

I dag har Norwegian over 40 ruter fra våre to nabohovedsteder Stockholm og København, og sjansen er stor for at det vil bli flere fremover.

Satser også på charter

Nå har Norwegian inngått en avtale med Star Tour om å fly sydenturister til Egypr og Kanariøyene neste vinter. Avtalen utgjør 40 prosent av vintertrafikken for Star Tour, og kontrakten er verdt 170 millioner.

- Dette er en viktig kontrakt for Norwegian som gir oss et betydelig antall flyvinger vinteren 2010/2011. Vi er glade for at Star Tour har valgt oss som samarbeidspartner og har klare ambisjoner om at dette samarbeidet skal fortsette også inn i sommeren 2011, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

Sydenturistene skal fraktes til solen i Norwegians nye Boeing 737-800.

- Norwegian har fly med nye, moderne seter og god beinplass, noe vi vet våre kunder er opptatt av, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer