Orgie i Køben

Glitter, bling bling, retro, 30-tall, lærpisker, brosjer og ullponcho. Smågatene i Strøget er en våt drøm for shoppingfrelste.

Publisert
Sist oppdatert

København er et mekka for sultne shoppingfetisjister. Styrer du unna hovedgaten i Strøget, med alle sine kjedebutikker og varemagasiner, og heller spaserer bort til begynnelsen av de gamle gatene rundt Købmagergade og Fiolstræde vil du kjenne en herlig, gallopperende puls. I sidegatene til Strøget myldrer det nemlig over av originale, spennende og stilige butikker. Her har de nye, unge klesdesignerne etablert seg, og langs de brosteinbelagte gatene vil du se det beste av dejlig, dansk design, smykkebutikker vegg i vegg og brukte retroklær fra femti-, seksti- og syttitallet som pryder kleshengere og stativer i annet hvert vindu.

I denne bildespesialen blir du med oss på shoppingorgie i Købens glade gågater.

Deilige smykker

I Vendersgade 17, ved Nørreport, ligger for eksempel smykke- og designforretningen Zarah Voigt. Danske Voigt designer spennende smykker, som tatt ut av et eventyr. I den lekre butikken finner du sommerfuglbrosjer i mykt gull, sorte hårdiademer som ligner på små fugler og stjerner og glitter så langt øyet kan se. Ved siden av å designe smykker har Voigt også jobbet som designer for film og teater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer